Vær den bedste udgave af dig selv

Det er altid svært at skulle udvikle sig som person især, hvis denne udvikling skal betyde at du skal være den bedste version af dig selv. Mange mennesker formår aldrig at udfylde denne drøm og går derfor rundt med en facade hver dag. Derfor vil denne guide komme in på nogle forskellige metoder og ting du kan gøre for at komme lidt nærmere din optimale udgave.

Guiden kommer ind på følgende:

  • Lær dig selv at kende
  • Kør med stil
  • Vis hvem du er
  • Klæd dig med din personlige stil

Lær dig selv at kende

For at kunne være den bedste udgave af dig selv er det kritisk, at du finder ud af hvem du er som person inderst inde. Dette er det klart sværeste trin i processen og derved også det vigtigste. Der findes heldigvis mange forskellige metoder til at bearbejde dette punkt, hvor især Mindfullness, Yoga og psykologhjælp ligger i toppen af listen.

Kør med stil

For at være den bedste udgave af sig selv er det ligeledes vigtigt, at ens personlighed bliver afspejlet i ens væremåde og derfor også ens bil og tøj. Derfor ud fra den viden man får fra ovenstående, skal man finde præcis den bil, der passe til den personlighed man har. Her er det kritisk at være ærlig overfor sig selv, så man ikke fejlvurderer sig selv. Det gør derfor ingen forskel, hvorvidt det er en VW UP eller en Ferrari så længe den matcher.

Klæd dig med din personlige stil

Som beskrevet ovenstående er det vigtigt at udstråle hvem man er, hvilket man klart bedst gør igennem udstråling og sit valg af tøj. Ens valg af tøj er afgørende for andres indtryk af hvem man er som person. Her kan man iføre sig alt fra farverigt tætsiddende modetøj til mænd til klassisk skræddersyet tøj. Her er især det danske tøjmærke Axel værd at kigge henimod.

Vis hvem du er

Sidst men ikke mindst skal du ikke vær bleg for at vise hvem du er. Dette gør du via en kombination af ovenstående samtidig med at din væremåde skal kunne reflektere sig i disse valg. Der vil derfor ikke være plads til facader, falske smil eller andre træk, der vil forvirre dine bekendtskaber.