Sådan stjæler du opmærksomheden

Det er i dag vigtigere end nogensinde at skille sig ud fra mængden og kunne have evnen til at stjæle opmærksomheden i et lokale. Dette er i dag blevet svære, da flere og flere personligheder tenderer til alfahanner og alfahunner. Det er derfor vigtigt at man træner sin evne og fuldfører dette til perfektion således, at man ikke falder igennem. Derfor vil denne guide komme på 4 måder, hvorpå du kan forbedre denne evne.

Guiden kommer ind på følgende:

  • Gå i det rigtige tøj
  • Specialiser dig indenfor dit felt
  • Følg med i diverse trends
  • Klæd dig med din personlige stil

Gå i det rigtige tøj

For at kunne stjæle opmærksomheden i et rum fyldt med mennesker, der har det præcis samme mål, er det vigtigt, at dit tøj ligeledes stråler af selvtillid og overskud. Dette kan gøres på mange forskellige måder, dog er det kritisk, at tøjstilen passer til både situationen lige så vel som din personlighed. Til dette er især Kaufmann et fantastisk tøjmærke som sælger herretøj der passer til de fleste af disse situationer.

Specialiser dig indenfor dit felt

En anden metode til at komme frem i rampelyset er igennem autoritet, og her tales der især om den arbejdsmæssige autoritet. Oftest er det toppen af hierarkiet, der får mest opmærksomhed og taletid, hvor det typisk er cheferne, der ligger øverst med de bedste medarbejdere lige under. Derfor kan man med fordel bruge ekstra tid i sin fritid på at specialiserer sig indenfor det eksakte emne eller arbejdsområde man arbejder indenfor således, at de resterende begynder at henvende sig til dig fremfor andre.

Følg med diverse trends

Sidst men ikke mindst er det efterhånden næsten en nødvendighed, at man følger med i diverse trends så man kan være med i samtlige samtaler på kontoret eller endnu bedre være samtalestarteren. Indenfor den mandlige verden er især fodbold efterhånden blevet det største samtaleemne hen over weekenden, hvorfor man bør have et øje med på alle de største ligaer i Europa samt Champions League. Derudover er især politik blevet et varmere og varmere emne at diskutere på arbejdspladsen.

Til kvinder er det især diverse tv-programmer og makeup, der fylder i hverdagen, hvorfor det ligeledes er vigtigt at holde sig opdateret indenfor diverse programmer og nye lanceringer.

Hvis man holder sig opdateret med ovenstående trends vil man hurtigt bemærke, at man bliver samtalens centrum uanset situationen grundet, at man får skabt sig en social autoritet og derved kommer højt op i det sociale hierarki.