Sådan bliver du klar til jagt sæsonen

 

Så begynder vi at nærme os jagtsæsonen og vi kan ikke vente til at komme igang. At gå på jagt er noget helt specielt, hvor du bliver et med naturen. Du kan være ude flere timer på jagt, hvilket giver dig rig mulighed for at nyde stilheden og mærke naturens liv. Det er ofte en kæmpe oplevelse at gå på jagt og mange har gamle traditioner de følger fra start til slut. Der er et helt specielt sammenhold med dem der tager på jagt sammen, da det er en hel dag i naturen sammen. Mange nyder at mødes tidligt om morgen og se solopgangen med en omgang morgenmad inden de drager ud på jagt, hvor de så mødes igen til en dejlig omgang frokost og snakker om dagens oplevelser indtil videre.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du har alt klar til jagtsæsonen og det bliver du kun med det helt rette udstyr og tøj. Vi har kommet med inspiration til hvordan du kommer til at få den bedste oplevelse med jagtsæsonen, hvor vi både kigger ind i moden og det praktiske tøjvalg.

 

Jagtjakke

Der findes rigtig mange typer af tøjbeklædninger, der gør dig til en rigtig jæger. Noget af det vigtigste en jager skal have på for at være en anderkendt jager er den helt rette jagtjakke. Der findes et utal af brands der sælger jagtjakker og du kan finde dem i alle typer af kvalitet. Det er vigtigt at du ikke går ned på kvaliteten når det kommer til jagtudstyr og jagttøj, da du bruger det en hel dag. Hvis du ender med at købe en jakke, der er af for dårlig kvalitet, kan du risikere enten at fryse hele dagen, eller at den går i stykker efter en sæson. Det er derfor en god ide at undersøge hvilken jakke der vil passe bedst til dit behov, og tænk over det som en investering igennem livet. Hvis du er på udkig efter rigtig kvalitet, så skal du helt sikkert kigge efter Harkila, da de har rigtig meget lækkert kvalitets tøj.

 

Jagtbukser

Det danske vejr er aldrig til at regne med, hvilke betyder at en hel dag ude i skoven kan blive lidt af en prøve hvis du ikke har de rette jagtbukser. Det er meget forskellig hvordan du går på jagt, og det er derfor lige så vigtigt at du tænker over dine behov når du vælger hvilke bukser du skal bruge. Hvis du ofte ligger ned på meget koldt eller vådt terrænet, så skal du selvfølgelig vælge et par, der kan holde det værste vand væk, samtidig med at den kan holde dig godt varm fra den kolde jord. Sidder du i modsætning oppe i et udkigstårn, så er det ikke vigtig på samme måde. Hvis du skal bruge dine jagtbukser til lidt af hvert, så vil vi klar anbefale at du kigger på Seeland, da de har jagtbukser til alle behov og i god kvalitet. Her kan du både finde almindelige bukser, men du kan også finde et par gode overalls, hvis det er det dit behov lyder på.

 

Jagt mode

Du kommer ikke ud over at Deerhunter er lig med jagt. Du finder ikke et mærke der er af højere kvalitet med samme det statment mærket udstråler. Mærket bliver udviklet og gennemtestet af jægere, hvilket betyder at udstyret er testet helt ned til den mindste detalje. De finder til tider fejl eller mangler, som nemt ville have blevet overset af en designer, da de ikke har den samme indsigt i jagt. Fokusset for mærket har altid været at udstyret skal være funktionelt, komfortabelt og man skal have mulighed for at kunne bevæge sig i det. Du kan finde det helt perfekte jagtsæt, da de både sælger bukser, jakker, veste, skjorte osv. Så selvom du ikke er den store jæger, kan du med deres bekældning nemt komme til at ligne en.

 

Find det helt rette våben

Når du har fået styr på din beklædning, så er tiden inde til at finde det rette jagtudstyr til sæsonen. En sæson bliver først god, når du har det rette jagtvåben ved hånden. Ligesom med beklædning, så er ens våben endnu mere vigtigt at det passer til ens behov. Hvis du ikke føler dig tilpas med det våben du har, så rammer du heller ikke noget. Du skal nærmest falde i et med våbnet, så du kan sigte langt og præcis. Folk er meget forskellige når det kommer til hvad de finder mest behageligt, men uanset hvad så er det vigtigt at kvaliteten er i orden. Hvis du er på udkig efter en gammelt kvalitets mærke, så skal du uden tvivl kigge nærmere på Beretta. De har nemlig eksisteret i mere end 500 år, og er af rigtig høj kvalitet.