2021 SOMMERENS STØRSTE KJOLETRENDS

OVERSIZE KJOLER

Oversize kjolen kender du højst sandsynligt og måske du allerede har et par stykker hængende i garderoben. Hvis ikke, så skal du helt sikkert have fingrene i en til sommeren 2021! Oversize kjolen er en af sommerens største modetendenser og altså et musthave til solskinsdagene. Selvom oversize kjolerne kommer i voluminøse former, så kan de også sagtens være feminine og klædelige. I modebilledet i år vil du se de oversize kjoler i neutrale og klare farver. Der er knap så meget fokus på mønstre og blomster, som ellers oftest pryder sommerkollektionerne. Fordelen ved pasformen, er at de klæder stort alle kroppe og faconer og så kan du style dem med både sneakers, sandaler eller chunky støvler til de kolde aftener. Et utal af designere har kastet sig over tendensen og du vil helt sikkert kunne finde en Ganni kjole i en oversize form med fine feminine detaljer. Ellers finder du dem helt sikkert i de fleste highstreet butikker.

DEN PINK PALETTE

Er du en af de modige, så skynd dig ud og få fat i en pink kjole. Den pink palette kommer til at fylde i de fleste SS21-kollektioner og ikke uden grund. Den egner sig godt til alt fra hvid og sort til beige og denim, så du kan sagtens matche den med resten af dine mere neutrale styles. Pink kommer i mange nuancer lige fra den neonfarvede pink til både den sarte og mørke pink. Der er således frit valg på alle hylder og du kan vælge lige den pink, der taler til dig. Farven er en modetendens, der er blevet taget med fra efteråret og du vil næsten ikke kunne komme udenom den flotte farve i bybilledet. Skal du have sommerens musthave, kan du kigge i retningen af det danske brand Stine Goya – her vil du helt sikkert kunne finde en pink Stine Goya kjole.

HVID PÅ HVID

En trend du ikke kommer udenom denne sommer, er hvid på hvid. En af SS21 sæsonens helt store trend. Hvid kommer ligesom pink også i mange nuancer og du skal ikke være bange for at mixe og matche for eksempel hvid med råhvid. Ligeledes fungerer det super godt at kombinere forskellige materialer, så du bryder det lidt ensartede udtryk. Kom for eksempel en stor råhvid strik eller en råhvid blazer ud over en hvid sommerkjole i et let materiale. Eller på de lidt køligere aftener, kan du kombinere en hvid kjole med et par hvide mom jeans. Vær ikke bange for at sætte forskellige materialer og teksturer sammen. Hvide kjoler vil dukke op i de fleste kollektioner. Mærker som Neo Noir eller Second Female vil helt sikkert have hvide kjoler med i deres SS21 kollektioner og en Second Female kjole eller Neo Noir kjole, er heldigvis ikke et item, der springer tøj budgettet.